Integrimi i programit elektoral të Vetëvendosjes në qeverisje dhe realizimi planit të punës

Lëvizja FOL dhe Prishtina Institute for Political Studies – PIPS në kuadër të projektit “Forcimi i Transparencës dhe Llogaridhënies për Reformat”, me mbështetjen e Ambasadës Holandeze në Prishtinë, ka publikuar një video ku shpalosen të gjeturat e raportit “Deri në çfarë mase është integruar programi elektoral i Vetëvendosjes në Programin Qeveritar?”.

Në kuadër të kësaj video poashtu prezantohet një analizë e nivelit të implementimit të Planit të Punës së Qeverisë për gjashtë muajt e parë të Qeverisë Kurti 2.

Për më shumë detaje gjeni videon dhe analizën.