Le t’flasim me komuna për prokurimin publik

Obiliq, 8 tetor 2021 – Lëvizja FOL sot ka realizuar emisionin “Le t’flasim me komuna për prokurimin publik” në Paper Radio 91.1, ku të ftuar ishin Yllka Buzhala nga Lëvizja FOL dhe Sherif Hoti nga Zyra e Prokurimit në Komuna e Obiliqit- Faqja Zyrtare.
Tema e këtij emisioni ishte Prokurimi i publik në Komunën e Obiliqit dhe prezantimi i Portalit Prokurimi i Hapur dhe Transparent. Këto diskutime po organizohen me qëllim të informimit të publikut të gjerë në lidhje me transparencën dhe llogaridhënien mbi prokurimin publik në komunat e Kosovës.
Këto aktivitete u realizuan me përkrahjen e USAID përmes aktivitetit të Komunave Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse (USAID TEAM).